Rynkecreme – til alle dem som føler sig ligeså gamle som de er

Du skal have en rynkecreme, hvis du ikke har brugt det endnu. Det er en af guds mange gaver at der er nogen som har opfundet rynkecremen. Det er nemlig ikke noget der ikke virker, det er fuldt fungerende og der er ikke mange der kan prale af det samme. Altså af at have det samme produkt, som faktisk virker perfekt.

Hvad siger du til en god rynkecreme?

Det giver jo sig selv hvad du siger til en god rynkecreme. Du siger naturligvis ja, det giver jo sig selv. Hvis du ikke tænker at du har rynker tager du i den grad fejl. Medmindre du er minus 25 har du rynker som godt kunne bruge en form for pleje. Jeg ved ikke hvad du siger til at have en anden form for creme i hovedet end fugtighedscreme, men det er godt for huden. Jeg er sikker på at denne form for creme er noget af det bedste du kan give til din hud. Det er virkelig en ren gave for din huds velbefindende. Jeg ved ikke hvad jeg ville gøre hvis jeg var over 25 år og ikke havde råd til at købe en rynkecreme som sparkede røv. Det ville være meget hårdt for mig i hvert fald. Jeg tager mig sammen når det handler om at have en ordentlig krop.

Jeg ville sige “Rynkecreme ja-tak”

Hvad hvis du ikke kan lide at have creme i ansigtet har jeg hørt nogle sige. Jeg kan fortælle dig at for det første er du en kæmpe weeb og for det andet tager du fejl. Det er ikke slemt at have det i ansigtet, da det forsvinder hurtigt og giver dig en meget bedre glans. Det er for det første det værd at have en rynkecreme og for det andet er det noget der er næsten nødvendigt for at mange kan overleve at blive gamle. Det er jo ikke alle der er ligeglad med at deres hovede er en stor rynkepude, men det er alle der ved at det er smart at have et lækkert ansigt. Det er nemlig det der ens eneste måde at få easy sjov i lagnerne på.

Hvis du har et rynkepude som hovede er der ikke mange der er interesserede længere, hvis jeg har forstået det rigtig. Det er i hvert fald ikke noget jeg ville være interesseret i, hvis jeg var en dame. Vi ses til næste review.