Korte festkjoler – Kjoler til enhver tid og anledning

Dette indlæg er overordnet rettet mod min kvindelige læsergruppe. Jeg har en kæreste. Hun har altid problemer med at finde ud af hvad hun skal have på til festlige begivenheder. Det er skide træls, fordi jeg altid ender med at skulle hjælpe. Derfor har jeg besluttet at hjælpe mine medmennesker. Korte festkjoler. Det er et hit til alle fester.

Korte festkjoler er en rigtig partymaker

Kender du til hvad vi ude i byen kalder, Smadreprinsesser. Hvis du ikke gør, handler det simpelthen om at piger har drukket så meget at de flyver afsted. Generelt har disse tøser korte festkjoler på. De korte festkjoler giver rigtig benene mulighed for at lade dig flyve afsted. Det er en super god form for cardio også faktisk. Jeg har set det masser af gange. Min kæreste kunne også godt tænke sig at være en af smadreprinsesserne tror jeg, men hun ejer ikke nogle korte festkjoler endnu. Det betyder jo at hun håber at jeg vil købe en til hende, men det har jeg ikke penge til. Desværre. Der er jo mange forskellige former for outfits til en fest. Der er de traditionelle kjoler, som går ned til knæene. De er jo meget kønne, men knap så sjove. De sjove kjoler er jo de korte. Dem hvor der er mere visuelt kørende rundt. Det er muligt at se lidt mere og det viser også nogen om selvsikkerheden hos pigen. Det er noget i kan tage med tøser.

Hvad med de korte festkjoler i byen?

Er det virkelig så godt som det lyder. Det er nemlig ikke så mange der tager korte kjoler på i byen, hvilket er meget trist. Jeg synes jo personligt at det er det kønneste til en pige. Det er nemlig lidt lækkert at få en lille godbid, eller forsmag om man vil. Jeg kan selvfølgelig godt se det fra pigens side, hvis alle de lidt mere creepy typer tænker det samme. Jeg havde heller ikke lydt til at stille mig frem som et udstillingsobjekt på et museum.
Selvom det ikke er alle piger der har eller vil have en kort festkjole på i byen, vil jeg alligevel fortælle lidt om hvor flotte de kan være. Især de røde korte festkjoler er meget flotte, hvis man spørger mig. Der er noget ved den røde farve, som virkelig gør at pigen tit skinner igennem på en rigtig flot måde. Det er jeg stor fan af.