Køb i stedet en brugt iPhone 7

Hvis du er i tvivl om hvilken mobil du burde anskaffe dig næste gang, kan du godt lade være med at spekulere længere. Du kan nu købe billigere mobiler end før. Grunden er, at den er brugt i forvejen, men hvad gør det overhovedet? Ikke meget. Køb en brugt iPhone 7.

En brugt iPhone 7 er en god mulighed

Hvis du går og synes Apples mobile telefoner er de fedeste, men er udenfor din prisklasse, kan du simpelthen bare gå til en genbrugsteknologibutik. Det er skide smart fordi det er mobiler der fungerer helt som de skal, men ikke går til den normale pris. Markedsværdien for et brugt produkt er meget, meget lavere end hvis den er ny. Selv hvis mobilen er ubrugt, men pakken er åben, vil prisen være meget lavere. Det er fordi man ikke får den helt samme oplevelse, hvis pakken eller etiketten er åben i forvejen. Der er meget mere “fulfillment” i at åbne noget selv, i forhold til hvis man køber noget der er åben og brugt allerede. Det var jo også noget af grunden til at kvinder skulle være helt urørte, inden de blev gift. Man ville ikke have et brugt produkt.

Til gengæld virker mobilen helt lige så godt, som hvis den var ny, når man køber den brugt. Derfor syne sjeg stadig at man bør købe en brugt iPhone 7 i en butik. Det er ikke altid lige så sikkert at købe den gennem DBA eller andre steder. Man bør helt sikkert købe igennem en legal butik, istedet for private folk, som tit vil snyde dig.

Brugt er ofte godt

En brugt iPhone 7 er ligeså god efter en uge, som en ny iPhone 7 ville være. Det er altså næsten lige meget for dig om du køber ny eller brugt iPhone 7.

Hvis du kan se bort fra ikke selv at åbne emballagen og trække dit nye produkt ud af kassen, vil det være meget mere økonomisk fornuftigt at købe en brugt iPhone 7, end en helt ny en. Jeg købte selv en ny iPhone 7, da jeg fik min, men fortryder selv at jeg brugte 5,5k kr. på den, i stedet for bare at vente lidt, til der vare nogle brugte i omløb. Det ville have sparet mig et par tusinde. De penge kunne jeg i stedet have sat ind i aktier og ville måske have været mange flere penge nu.