Har du også brug for håndhygiejne?

Er du også en af dem som tænker meget over alle de bakterier vi har i blandt os? Med håndhygiejne kan du være med til at gøre en forskel. Både for dig selv men også for de mennesker du om færdes med. Der findes over en million bakterier blandt os mennesker også selvom du ikke kan se dem. Det er derfor vigtigt at du er med til at bekæmpe dem, så det ikke udvikler sig mere end det i forvejen har gjort. Vil du vide mere om håndhygiejne, så kan du læse meget mere om det her.

Håndhygiejne du kan tage med på farten

Tænker du også at du egentlig gerne kunne tænke dig at vide mere om håndhygiejne, så er der en masse jeg synes du skal vide omkring det. Jeg ved at der er rigtig mange som ikke tænker over alle vores bakterier. Men jeg synes det er så vigtig for mig selv men også at andre omkring mig begynder at tage lidt mere ansvar. Det er vigtigt at vi danner os nogen gode vaner inden for hygiejne. Det vigtigt at vi vasker vores hænder efter toiletbesøg og inden vi spiser eller bare for den sags skyld rører ved fødevarer. Hvis vi ikke er omhyggelige nok med dette, så er det her vi er med til at danne bakterier. Du kan være med til at være mere opmærksom på hygiejne blandt ved at du har en håndhygiejne med dig i din taske eller i nærheden af dig. Du har hermed muligheden for at få sprittet dine hænder af inden du rører ved noget.

Jeg føler mig mere tilpas nu

Jeg er typen som har håndhygiejne liggende i min taske . Jeg spritter mine hænder af næsten efter alt jeg har rørt ved. Jeg vil gerne have mit på det rene. Det føler jeg også at jeg har. jeg føler mig ihvertfald meget mere tilpas nu. Jeg tænker slet ikke på masse måde over bakterierne som er rundt omkring mig, fordi at jeg ved at jeg gør mit for at jeg ikke tager nogen med videre. med håndhygiejne er du med til at dræbe bakterierne fordi de simpelthen ikke har muligheden for at leve når de kommer i kontakt med sprit. Jeg anbefaler alle at købe sig håndhygiejne som de kan tage med på farten. Ligesom mig. Du får det bare meget bedre med dig selv – Og andre vil takke dig for dit engagement.