Gro lys kommer i mange forskellige støbninger

Der findes et hav at gro lys, både i mærker og i form af produkter og ydeevne. Nogle kan godt lide LED og nogen er mere til HPS. Personligt selv startede jeg med at bruge LED, da jeg ikke havde muligheden for at bruge særlig meget strøm. På grund af jeg stadig boede hjemme hos de gamle, da jeg flyttede hjemmefra. Ville jeg gerne udvide og begynde at bruge HPS lamper.

Det gjorde jeg af mange grunde, både for at få bedre udbytte, men også fordi det er billigere at købe HPS ind i forhold til LED. HPS har sine goder og ulemper, lige så vel som LED har sine goder og ulemper. Det fede ved HPS er at det giver en høj temperatur i vinterperioden. Dog er det et problem om sommeren, hvor det gør det svært at holde temperaturen nede. 

Gro lys kommer i mange forskellige støbninger

LED derimod giver ikke særlig meget varme i forhold til for mange Watt de bruger. Men om vinteren er det lidt sværere at få temperaturen op hvor man gerne vil have den, det gør at jeg er nødt til at tilføje en varmeblæser, så i mit tilfælde kan det bedre betale sig at benytte HPS, da jeg LED og varmeblæseren løber op i samme eller måske over mit Elforbrug.

Det bedste lys til dig

Så jeg spare ikke det store ved at bruge LED, i nogle tilfælde kan det pludselig blive dyrere for mig at bruge LED, selvom mange mener at det er billigere. Det er selvfølgelig smag og behag fra groer til groer, mine behov er ikke nødvendigvis samme behov som naboens. Der er hverfald et stort og bredt marked for gro lys, man kan nærmest ikke nå at blinke inden fabrikanterne har produceret den helt nye og fede model som de mener alle bør eje.

Dog har du også muligheden for at læse mere om gødning her!

De fås i alverdens størrelser, støbninger og brands. Man skal bare huske på at 1 watt giver hvad 1 watt giver. Så man skal ikke lade sig narre ar de smarte og super sælgende reklamer man støder på over alt. Dermed så vil jeg uden tvivl meget gerne have lov til at anbefale de her meget smarte gro lys og det kan jeg meget godt lide. Det er nemlig fordi at den her virksomhed gør et meget godt stykke arbejde med at klare det her for dig og det er mere end bare fantastisk for dig i dag.