Forkæl dig selv med Christina London ringe

Har du det lige som mig? At smykker giver lige det sidste pift til dit outfit og inden du føler dig helt klar til at gå ud af døren? Med Christina London ringe, bliver du mere end bare klar til at gå ud af døren. Du bliver den kvinde, som på gaden vil få alt opmærksomheden og som vil fange en hver mands opmærksomhed. Christina London ringe gør at din hverdag bliver bedre og at du føler dig mere feminin og unik end du nogensinde har følt før.

Kvinden bag de fantastiske smykker

Christina er en dansk kvinde, som startede med drømmen om at være iværksætter inden for smykkebranchen. Hun ville gerne skabe og udfører et produkt som skulle være unikt og specielt. Hendes tanker bag dette var at hun gerne ville designe Schweiziske luksusure med ægte ædelsten til gode priser. Dette bar frugt. Hun fik kæmpe sucess. I dag 10 år efter hun har startet sin virksomhed op, lancere hun de mest fantastiske og unikke kollektioner inden for smykker og ure. Er du ligesom mig, ret vild med smykker, anbefaler vi at du kigger nærmere på hende kollektion inden for ringe. Kollektionen går under navnet: Christina London ringe. Prisen på ringene kan du ikke være utilfreds med. Du betaler for ægte sølv og gulv som er håndlavet, men til en pris som faktisk er billigere end hos andre forhandler og smykkefirmaer.

 

Ny kollektion ude: Christina London ringe

Christina London ringe, er ringe som er smukke, unikke og lige din smag hvis du gerne vil vise dig fra din mest feminine side af. Christina London ringe er de fineste håndlavede ringe i ægte sterlingsølv med ægte ædelsten. Ringene fås i sølv, forgyldt og rosaforgyldt sølv samt sort rhodineret sølv. Du kan samle flere af de smukke og elegante ringe. Du kan sætte dem sammen i et hav af kombinationsmuligheder. Jeg valgte at købe et sæt ringe fra denne her nye kollektion. Jeg må sige jeg er meget positiv overrasket. De giver lige mit outfit det sidste pift og man fanger hurtigt ringenes opmærksomhed bare ved at jeg har dem på. De skinner nemlig så meget, at man ikke kan undgå at ligge mærke til dem. Kvaliteten er god og de famler ikke. Jeg synes mange andre smykker nemt kommer til at falme, hvis de bliver brugt meget. Jeg er en kvinde, som ikke kan undvære de her ringe. jeg synes helt bestemt at du også skal få købt dig et sæt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *