Enhjørning fødselsdag for den dejligste prinsesse

Jeg har netop afsluttet den nær perfekte fødselsdag for min datter. Hun er en kæmpe fan af my little pony, så jeg holdte en enhjørninge tema’et fødselsdag for hende. At dømme efter smilet op til begge øre, så var hun ovenud lykkelig for temafesten.

Den flotteste enhjørninge fødselsdag

Min datter er lige fyldt 10 år, og i den forbindelse ville hun gerne holde en fødselsdag med sin skoleklasse. Hun syntes (heldigvis) kun at vi skulle invitere pigerne, så vi kunne lave en lyserød fest. “Drengene syntes at lyserød er ulækkert”. Som enlig mor til 2 i 60 kvadratmeters lejlighed, så var det simpelthen det bedste hun kunne have sagt. På den ene side, så skal hun selvfølgeligt have lov til at holde fødselsdag for klassen, men på den anden side så kniber det både med plads og penge. Ungernes far bidrager, men det kan være svært at få enderne til at hænge sammen.
Men med “kun” pigerne, hvilket var 10 gæster, så syntes jeg godt at vi kunne gå “all in” på pynt og festligheder. Vi snakkede en hel weekend om, hvad hun kunne tænke sig, og vi var både ude i noget med festhatte, pinátas og hoppeborg (selvom den sidste aldrig rigtigt havde en chance)

Skal i bruge en bus til at transportere alle børnene til Enhjørning fødselsdag, så kan i læse vores indlæg omkring busleje til forskellige arrangementer her

Alt sammen leveret af Partyinabox

Jeg fandt partyinabox online og min datter og jeg blev straks forelsket i enhjørning tema fødselsdags festen. Hende der har partyinbax har gjort det til sin levevej at levere sjove og skøre udsmykninger og pynt til fester, specielt børnefester. Det var jo helt perfekt for vores situation. Vi bestilte enhjørning fødselsdag til 11, og der gik ikke mere end 10 minutter så fik vi en mail om at det hele var pakket, og ville blive afsendt hurtigst muligt.
Jeg kan kun anbefale partyinabox. Super kvalitet, hurtig levering. Jeg syntes endda at det var rimeligt billigt, med alt det som vi fik med. Jeg har efterfølgende holdt en fortnite fest for min søn, og det var samme super kvalitet.

Tak fordi at i har læst med hertil. Jeg er super taknemlig for at der er så mange af jer, der gider at læse med hver eneste uge. Jeg ved endnu ikke hvad næste uges tema bliver, så i må meget gerne skrive til mig hvis i har nogle ideer til noget som jeg skal kigge på.