Enfant børnesko er din babys drømmesko – det er garanteret

Jeg ved godt at man ikke ligefrem kan sige at børn har store hjerner når de er babyer. Der er dog nogen videnskabsfolk, som faktisk kan fortælle at babyer godt kan lide sko. Derfor er der nogen som har lavet de her enfant børnesko og det er ligesom om babyer elsker dem. De er selvfølgelig enfanter, men det må da betyde et eller andet tænker jeg. Du kan læse mere om det her.

Enfant børnesko er noget alle skal bruge

Jeg ved ikke hvorfor, men der er ikke mange forældre, som tror på researchen, omkring enfanter. Det er heldigvis ligemeget fordi, det er videnskab og det handler ikke om der er nogen som tror på det, fordi det er fakta. Jeg ved derfor at der ikke skal meget til, før du kan få dine enfant børn til at blive rigtig glade. Det eneste du skal gøre er selvfølgelig bare at finde de rigtige ting til ham eller hende. Det er faktisk mest vigtig hvis det er en pige kan jeg fortælle. Det er nemlig piger, som tænker mest over hvilken form for sko, de egentlig har på har jeg fundet ud af. Jeg ved ikke med jer, men jeg jeg sikker på at der ikke skal meget til, før dine børn vil elske dig mere end normalt. Det eneste der skal til er enfant børnesko. Det er i hvert fald mine oplevelser. Jeg er som jeg ikke har fortalt endnu børnepsykolog. Det betyder at jeg har en smule information omkring børn og den slags. Det er dog ikke noget jeg blærer mig helt vildt meget med, fordi jeg synes det er prætentiøst.

Enfant børnesko til de fremtidige rigtige spillere

Jeg har fundet frem til at de her børnesko har en indvirken på barnets fremtid. Det er ikke noget man kan finde frem til med rigtig videnskab, men hvis man følger dem igennem livet. Det er faktisk noget jeg har brugt lang tid på at finde ud af. Det hele handler om at du skal købe de her sko, hvis du gerne vil have et barn, som er en rigtig spiller. Jeg ved ikke hvorfor det er sådan, men det er bare hvad jeg har fundet ud af, kan jeg ligeså godt indrømme. Jeg ved ikke hvad det er som påvirker deres fremtid, men det handler i hvert fald om de dumme sko.

Det var alt for i dag og vi ses igen i næste uge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *